Are you ready
to Run for Europe?

16-18 Oktober 2020

Vier de Europese geest op het hele continent. Run for Europe is een unieke gelegenheid om te tonen dat we zelfs in moeilijke tijden samen sterker zijn!

Steun van 16 tot 18 oktober de liefdadigheidsinstelling van uw keuze en loop virtueel met medelopers uit het hele werelddeel Uw loop (of wandeling, als u dat liever heeft) zal worden gedeeld en opgenomen via de speciale app.

Maak een impact

Elke deelname telt. Kies uit een lijst van geselecteerde goede doelen waar uw steun naartoe gaat. Één registratie = één donatie.

Registreer en breng uw team samen

Registreer alleen of breng je team samen. Download de app u en sluit je aan bij lopers uit heel Europa. Loop individueel of creëer een team met vrienden of collega's, en maak je bereid voor de virtuele race!

Event Dag

Ga joggen! Of lopen! Neem je activiteit op met de app, deel je score, post selfies en ruil met de gemeenschap van Europese hardlopers.

Rennen voor een goed doel

De volgende liefdadigheidsinstellingen profiteren van uw deelname.

Als een belangrijke speler op het gebied van humanitaire actie, streeft het Belgische Rode Kruis er voortdurend naar om de meest kwetsbare mensen te helpen.

Als Belgische non-profitorganisatie voor internationale solidariteit steunt Caritas International slachtoffers van geweld, natuurrampen en armoede, of ze nu in hun land van herkomst zijn of gedwongen zijn hun thuisland te verlaten.

Het is een van de weinige scholen in Brussel die gespecialiseerd onderwijs biedt aan kinderen van 2 tot 13 jaar met leermoeilijkheden, waaronder het syndroom van Down en autisme. De school werd gebouwd in 1925 en heeft nu dringend behoefte aan grote reparaties, waaronder het dak, de speelplaats en vele andere interne structuren.

UNICEF werkt op enkele van de moeilijkste plaatsen ter wereld, om de meest achtergestelde kinderen ter wereld te bereiken. Om hun levens te redden. Om hun rechten te verdedigen. Om hen te helpen hun potentieel te vervullen.

Oceana is de grootste internationale belangenorganisatie die zich uitsluitend bezighoudt met het behoud van de oceanen. Samen kunnen we de oceanen redden en de wereld helpen voeden. Bezoek www.eu.oceana.org voor meer informatie.

Faster, further, stronger together

Run for Europe is een viering van de Europese geest. Samen, zonder grenzen. Een event dat uitdrukking geeft aan de diversiteit, de schoonheid en de solidariteit van Europa.
Het is nu belangrijker dan ooit om te laten zien dat we samen sterker zijn. Die samenwerking en collectieve inspanning is en blijft de sleutel tot ons succes en onze eenheid.
Lopers uit het hele continent, van alle leeftijden en achtergronden, rennen voor Europa!
Run for Europe wordt georganiseerd door QED in samenwerking met Brussel 20km à l'envers. Leer meer over QED op www.qed.eu.

Een gedeelde ervaring via de app

Registreer je loop, post je beste selfie, vergelijk met andere deelnemers en deel je race met de community. Veilig, zoals de huidige omstandigheden vereisen, zullen lopers zoals jou lopen en een krachtige boodschap delen in heel Europa.

Ontdek de runners’ favoriete spots uit heel Europa

Eens aangemeld ontvang je je toegangscode voor Run for Europe op de AtlasGO app.

Practical Info

Find all the details about the event here. Any remaining question? Don’t hesitate to contact us!

Datum

16-18 Oktober 2020

Teams

Het is gemakkelijk om een team te creëren. Teams moeten minimaal 4 lopers tellen, en 2 vrouwen. Alle lopers van een team moeten dezelfde afstand lopen. De resultaten zullen gebaseerd zijn op de gemiddelde tijd van de 2 snelste mannen en 2 snelste vrouwen. Het is ook mogelijk om je individueel te registreren en je persoonlijk record te breken!

Afstand

5, 10 or 20km

Virtual Race

Met de speciale race-app kunt u op de datum van het evenement lopen waar u ook bent, wanneer u maar wilt.

Registratie

Ticket fee is een donatie voor het goede doel van uw keuze, uit onze lijst van partnerorganisaties.

Sponsors